STRUČNI SEMINARI

STRUČNI SEMINARI​

U vrijeme brzih promjena jednom usvojena znanja i vještine, i jednom stečeno zanimanje sve brže zastarijevaju, pa zbog toga ne mogu biti dostatni za cijeli život, kao što je bilo moguće u uvjetima klasičnih tehnologija, ili kako to neki kažu, a praksa potvrđuje «znanja dostatna za danas nisu dostatna za sutra».

VODITELJ SEMINARA

Neven Maleš, mag. ing. mech.

O NAMA

STRUČNI SEMINARI

Seminari su nastali kao posljedica trendova koji u razvijenom svijetu postoje već desetljećima. Radi se o činjenici da je period zastarijevanja znanja u današnjem svijetu brzih promjena i napretka tehnologije skraćen na svega nekoliko godina.

Ovakvim načinom edukacije polaznici u relativno kratkom vremenu prolaze kroz niz smisleno povezanih seminara kako bi stekli specijalistička znanja i vještina, te se pripremili za rad u novom/starom okruženju.

Ciljne skupine:

  • Nastavnici iz strukovnih područja strojarstva, elektrotehnike, informatike.
    Djelatnici službi održavanja, konstrukcije, tehnologije automatizacije i drugi.

Certifikat danas predstavlja industrijski priznati standard kojim polaznici dokazuju visoku razinu svojih kompetencija. Certifikat predstavlja poticaj Vašoj vrijednosti na tržištu rada i dodatno omogućava lakši pronalazak novog posla.

Suvremeno tržišno gospodarstvo zahtijeva obrazovanje i osposobljavanje koje je fleksibilno potrebama gospodarskog i uslužnog sektora. Tržište rada sve više poseže za katalogom znanja, umjesto kataloga zanimanja.

PRIJAVE ZA SEMINAR

Ako ima više zainteresiranih polaznika za seminar mogu se dogovoriti i dodatni termini održavanja novog seminara, te ako ima 4 polaznika iz iste tvrtke jedan polaznik ima gratis (besplatno) mjesto na seminaru. Kotizaciju (uplatu) za seminar potrebno je izvršiti do početka seminara na žiro račun škole.

Svi seminari prilagođeni su rješavanju problema u procesu proizvodnje. Polaznik stječe sigurnost, tehnički je pismen za korištenje postojeće i nove dokumentacije, te ima samopouzdanje kod montaže i otklanjanja zastoja (pravodobno reagira, brzo i efikasno).

.

TEHNIČKA ŠKOLA RUĐERA BOŠKOVIĆA

gETALDIĆEVA 4, 10000 ZAGREB

IBAN:  HR0523600001101239243
MB: 00488852   
OIB: 49811265576

Tel: +385 1 2371 061
       +385 1 2371 078
       +385 1 2371 079
Fax:+385 1 2371 062

Web-adresa: https://www.tsrb.hr 

ADRESA ZA ZAPRIMANJE PISMENA

e-pošta: tsrb@tsrb.hr

 

Smješteni smo ...

u Getaldićevoj ulici br. 4. Škola ima vlastito parkiralište koje možete besplatno koristiti. Javni prijevoz tramvaji broj 2, 3 i 13 u smjeru Žitnjaka izlaz Getaldićeva ulica. Autobus s Kvaternikovog trga br. 215 (Vukomerec-Trnava).