Kategorije
Vijesti

Lektira na mreži: 3. mjesto

Projekt pomoću kojeg mijenjamo pogled na lektirno djelo te potičemo na vlastitu interpretaciju iz pozicije suvremenih čitatelja/čitateljica.

O PROJEKTU LEKTIRA NA MREŽI

Na početku školske godine prijavili smo se na projekt pod nazivom Lektira na mreži. Cilj projekta je educirati, motivirati, usmjeriti i potaknuti učenice/učenike na korištenje novih načina rješavanja problema, novih oblika kreativnog izražavanja te na otvorenost prema drugačijem i novom. Čitanjem lektire staviti naglasak na različitost interpretacije, kreativnost te istovremenu mogućnost korištenja novih tehnologija.

NAŠI SUDIONICI

Kroz cijelu školsku godinu natjecanje se provodilo kroz tri faze, a sudjelovali su naši brojni učenici iz 3.N razreda: Ivan Balja, David Šinković, Luka Kovačić, Nikola Jandrić, Nikola Juraj Krpan, Petar Huzanić, Maksimilijan Krajcer i Fabijan Petar Žaknić; 2.E razreda: Mislav Ivančić; 2.D razreda: Ivano Kriletić; 3.F razreda: Filip Alaber i Igor Medjaković. Hvala i svima koji su glasali za naše učenike kroz sve tri faze natjecanja.

IVAN BALJA, 3.N – 3. mjesto

Učenik 3.N razrednog odjela, Ivan Balja osvojio je 3. mjesto u završnici natjecanja koje dijeli s učenicima iz još dvije škole iz Rovinja s istim brojem bodova. Čestitke Ivanu na izvrsnom plasmanu! Zahvaljujemo na trudu i entuzijazmu koje je pokazao u svim fazama natjecanja.