Cisco Networking Academy tečajevi


Cisco Networking Academy tečajevi omogućavaju polaznicima stjecanje znanja i vještina koji su potrebni za projektiranje, izgradnju, podešavanje i održavanje računalnih mreža. Polaznici stječu izvrsno razumijevanje mrežnih tehnologija, bolju podlogu za nastavak školovanja, a sa certifikatima i bolje karijerne mogućnosti. Tečajevi su namijenjeni svima koje zanima ili žele izgraditi karijeru u ICT području.

Pristup poučavanju temelji se na samostalnom usvajanju koncepata, eksperimentiranju i velikoj količini praktičnog rada. Kvalitetno on-line multimedijsko gradivo i simulacijski program Cisco Packet Tracer omogućavaju svakom polazniku prilagodbu načina, vremena i mjesta za učenje. Tečajevi sadrže i veliki broj praktičnih vježbi koje se izvode pod vodstvom certificiranih Cisco predavača. Završetkom svakog modula polaznici dobivaju akademske Cisco certifikate.

cisco

CCNAv7

CCNA (ver. 7) tečaj ulaznica je u područje mrežnih tehnologija i IT karijeru. Tečaj se sastoji od 3 modula svaki u trajanju od 70 sati:

  • CCNAv7: Introduction to Networks
  • CCNAv7: Switching, Routing, and Wireless Essentials
  • CCNAv7: Enterprise Networking, Security, and Automation

>>

CCNA Security

CCNA Security priprema vas za dizajn, implementaciju i podešavanje sigurnosnih postavki mrežnih uređaja. Program od 70 sati nastavak je na prva 2 modula CCNA Routing and Switching tečaja i priprema vas za Cisco Security certifikat. Na CCNA mrežna znanja dodaje specijalizaciju iz područja sigurnosti u računalnim mrežama i proširuje vaše karijerne mogućnosti. 

CCNP Routing and Switching

CCNP Routing and Switching nastavak je CCNA programa i detaljno obrađuje napredne teme iz usmjeravanja (routing) i preklapanja (switching) za primjenu u konvergiranoj glasovnoj, video i podatkovnoj komunikaciji u velikim mrežama. CCNP Routing and Switching program sastoji se od 3 modula po 70 sati: ROUTE, SWITCH i  TSHOOT. >>