RUĐERAŠI PRVI U HRVATSKOJ DEMONSTRIRALI SKUPNE PIRAMIDE

RUĐERAŠI PRVI U HRVATSKOJ DEMONSTRIRALI SKUPNE PIRAMIDE

U organizaciji Udruge kineziologa Grada Zagreba i zagrebačke županije radionica naziva „Skupne piramide – uvod u sportsku akrobatiku“,  održana je u petak, 13. 10. 2017.,  u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga u Zagrebu. Radionici su prisustvovale profesorice tjelesne i zdravstvene kulture osnovnih i srednjih škola Zagreba s namjerom da unaprijede svoju nastavu i obogate je novim sadržajima.

Profesorica Branka Dimić  podijelila je osobna iskustva u kreiranju nastave tjelesne i zdravstvene kulture koju provodi u našoj školi. Kao demonstratori  pomogli smo joj mi, učenici 3.A, 3.B i 3.O razreda. Profesorice su bile super zadovoljne našim izvođenjem, pa su nas nagradile s nekoliko aplauza za vrijeme „gradnje“  piramida. Demonstratori su bili : Ivana Habijanec, Dorotea Kralj, Ian Legros, Fran Vranić, Dominik Vučković, Karlo Novosel, Dalijo Vorkapić, Karlo Tomkić, Filip Bugarin, Ante Matan, Filip Leon Matijašić , Fabijan Orešković i Bruno Šestak.  

 

Važno je napomenuti da je ovo bilo prvo praktično stručno usavršavanje profesora tjelesne i zdravstvene kulture održano na ovu temu u Republici Hrvatskoj. Drago nam je što smo i mi zaslužni da će se i ostalim školama početi raditi, nama zabavne i drage, piramide.

Hvala profesorici  Andreji Škudar na fotografijama.