Sport

sportski vikend

Protekli vikend, na popularno Martinje, mnogi obilježavaju krsteći vino, a bivši i sadašnji sportaši naše škole provode slobodne dane kako najbolje znaju – sportski. Ovoga puta većinska ekipa se okupila na Savi.

Branka Dimić, mag.cin

tekst i fotografije pripremila

Naša psihologinja Antonija Lazić Čotić, prof., otrčala je svoj redovni trening po Savskom nasipu kao prava „ptica trkačica“.  🙂

Naši bivši učenici, divljevodaši , braća Antonio i Luka Obadić , kući su odnijeli medalje s Otvorenog prvenstva Zagreba i Otvorenog prvenstva Republike Hrvatske u spustu u C1 i C2. 

Također bivši Ruđeraš i divljevodaš Luka Čolić, i nakon sportske karijere, uspješno završenog Fakulteta strojarstva i brodogradnje i sada kao radni čovjek  🙂 „uhvaćen„ je u radnoj atmosferi kako uređuje i obnavlja klupsku teretanu.

Osobno sam veslala kajak kao foto-pratnja i moralna podrška najmlađim kategorijama divljevodaša na Otvorenom prvenstvu Republike Hrvatske.

Ovakva natjecanja se ne mogu održati bez osiguranja. U čamcu Hrvatske gorske službe spašavanja na sve natjecatelje je budno pazila i čuvala ekipa u kojoj je i naša voditeljica „A“ smjene Ivana Podnar, prof.

U isto vrijeme, u XV. gimnaziji, naši rukometaši na čelu s nastavnikom tjelesne i zdravstvene kulture Ivanom Gledecom, mag. cin., odigrali su dvije utakmice. Jednu su utakmicu dobili, a drugu izgubili s nesretnim jednim golom razlike.

Idući vikend kreću košarkaši….Sretno!