Nagrada “Stipe Vidak”

Nagrada “Stipe Vidak”

Nagrada "Stipe Vidak" je prestižno priznanje koje se dodjeljuje nastavnicima Matematičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Ova nagrada nosi ime po docentu Stipi Vidaku, koji je bio poznat po svojoj strasti prema matematici i izvrsnosti u nastavi. Nagrada se dodjeljuje kao priznanje za izuzetan doprinos nastavi i radu sa studentima i učenicima.

Čestitamo profesorici Jagodi Krajini na prestižnom priznanju Nagrade “Stipe Vidak” za 2023. godinu, koja se dodjeljuje za izuzetan doprinos nastavi i radu sa studentima i učenicima.

Ova nagrada odražava njezinu strast i predanost obrazovanju, kao i njezinu sposobnost da inspirira i motivira svoje učenike.

Nagrada “Stipe Vidak” simbolizira izvrsnost u pedagoškom radu i predstavlja važno priznanje za sve nastavnike koji se ističu svojim radom.

Profesorica Krajina se pridružuje uglednom društvu prethodnih dobitnika, čime se potvrđuje njezin trajni doprinos akademskoj zajednici.

Više o Nagradi “Stipe Vidak” pročitajte na poveznici: više na poveznici: https://www.pmf.unizg.hr/math/izdvojeno?@=1o1d0#news_117200