FER U RUĐERU

FER U RUĐERU

Za maturantice, maturante i sve zainteresirane u srijedu, 10. travnja doveli smo FER u Ruđer. Naš bivši učenik Dario Bojanjac, danas profesor na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, našim učenicima detaljno je objasnio osobitosti studija i sve mogućnosti koje pruža budućim studentima.

Za maturantice, maturante i sve zainteresirane, srijeda, 10. travnja, bila je poseban dan u Ruđeru. Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) iz Zagreba predstavio se u punom sjaju, a sve zahvaljujući našem bivšem učeniku, danas cijenjenom profesoru Dariju Bojanjcu. Profesor Bojanjac, uz pomoć desetak studenata, također bivših polaznika naše škole, detaljno je objasnio što studij na FER-u nudi i koje su mogućnosti otvorene za buduće studente.

Interaktivno predavanje pružilo je priliku svim sudionicima da postavljaju pitanja i aktivno sudjeluju u diskusiji o različitim aspektima studiranja. Ovo je bila izvrsna prilika za maturante da iz prve ruke saznaju više o studijskim programima, istraživačkim projektima, međunarodnoj suradnji i karijernim mogućnostima koje FER nudi.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i svojim prisustvom i angažmanom doprinijeli uspješnosti ovog događaja. Vaša znatiželja i entuzijazam su ono što čini ovakve susrete nezaboravnim i inspirativnim. Nastavite tragati za znanjem i informacijama koje će vam pomoći u odabiru pravog puta u vašem obrazovanju i karijeri.