Školska knjižnica

KNJIŽNICA

Tehničke škole Ruđera Boškovića

Katalog_1

e-katalog

VAŽNO! Katalog je u izradi i sadrži tek 20% ukupnog fonda.

Radno vrijeme_1

radno vrijeme

ponedjeljak, srijeda, petak 7.30 - 13.30 utorak, četvrtak 13.30 - 19.30

Kako nas pronaći?

prizemlje - hodnik prema C objektu, prostorija III-39

Aktivnim sudjelovanjem u životu Škole knjižnica otvara vrata svakom zainteresiranom korisniku. Otvorena za promjene mjesto je partnerskog odnosa učenika, nastavnika i knjižničara.

Ne tako davno knjižnice su bile jedino mjesto odgovora na sva naša pitanja. Danas je to nedvojbeno pretraga interneta. Znate li da je velik dio weba nevidljiv običnim tražilicama?

Izgubljen si i ne znaš kako biti uspješan u učenju, trebaš literaturu za završni rad, zanima te kako najbolje napisati ispite na državnoj maturi, želiš upisati željeni fakultet, a ne znaš kako... dođi u knjižnicu! 

Pravilnikom o radu školske knjižnice uređuje se položaj, struktura i rad knjižnice Tehničke škole Ruđera Boškovića. 

Školska knjižnica integralni je dio svake suvremene škole. Od trenutka napuštanja tradicionalne uloge okrenutosti korisniku i njegovom individualnom zahtjevu postaje medijski centar otvoren za promjene.

Maja Medenjak, prof.

Izravna uloga knjižnice je selektiranje informacija, biranje potrebnih, onih koje nam mogu koristiti pri učenju predviđenih sadržaja. Još veću odgovornost ima u osposobljavanju korisnika za samostalno snalaženje u traženju i korištenju informacija.

Iva Štiglić, prof.

Novo u knjižnici

%d blogeri kao ovaj: