PROLJETNI TURNIR ‘A’ smjena


Proljetni nogometni turnir A smjene odigran je od 27.3. do 28.3. 2017. Glavni organizator je bio 3.b razred na čelu sa  Vidom Beškerom koji je sve „konce“ čvrsto  držao u rukama. Turnir su kontrolirali profesor Vedran Berlengi i profesorica Branka Dimić .  Vid – izvrstan igrač i organizator ovako opisuje turnir:

Na ovogodišnjem proljetnom turniru ‘A’ smjene prijavilo se 13 ekipa. Momčadi su svrstane u tri grupe iz koje je u polufinale prolazi najbolje plasirana ekipa i najbolji drugoplasirani iz sve tri skupine.

Kao najbolji u svojoj grupi bez izgubljene utakmice plasirali su se ekipe 3.B, 2.A, 2.B te kao najbolji drugoplasirani ekipa 3.B2. Prva utakmica polufinala bila je između 3.B i 2.A što je 3.B pobijedio rezultatom 7:1. U drugoj utakmici 2.B poveo je utakmicu sa 5:0 no 3.B2 se nije predao te je stigao rezultat na 5:4.  Na žalost,  nedovoljno za prolaz. U finalu su se sastale ekipa 3.B i ekipa 2.B.

Od samog početka 3.B je pokazao dominaciju na terenu te su poveli u ranim minutama sa velikih 4:0. Doza neozbiljnosti dovela ih je u opasnu situaciju kada su se nogometaši 2.B vratili na rezultat 4:3, no stariju te iskusniju momčad to nije omelo te su sa velikih 9:3 završili utakmicu i osvojili prvo mjesto na ovogodišnjem izdanju proljetnog nogometnog turnira ‘A’ smjene.pogotke za 3.B u finalu su postigli Bešker(3),Gakić(1),Mizan(1),Gavranović(2),Jelić(1) i Josipović(1).

 

Za 3.B su nastupili Luka Gavranović, Marinko Gakić, Karlo Jelić, Kristian Ilovača, Marin Ricov, Mate Mizan, Dario Josipović i Vid Bešker.