Mediji o školi

30. svibnja 2017. - NACIONAL

46. Tajne uspjeha šest top srednjih škola u Hrvatskoj
UOČI DRŽAVNE MATURE NACIONAL JE ODABRAO ŠEST TOP SREDNJIH ŠKOLA

24.05.2017 Mreža TV

Mreža TV je dana 24. svibnja 2017. godine popratila Svjetski dan orijentacijskog sporta s dva javljanja u eter s lokacije - Tehnička škola Ruđera Boškovića. Snimku možete vidjeti ovdje – WOD se nalazi u vremenu 10’15 - 17’15 i 23’00 - 28’15) ŽIVOT UŽIVO!

 

01.05.2017 Hrvatska 2017

 

U srednjoj Tehničkoj školi Ruđera Boškovića mladi radioamateri otkrivaju nove svjetove putem radiovalova. Osvajaju prva mjesta na svjetskim natjecanjima. Sve to zahvaljujući radiju. Upoznaju nove prijatelje po cijelom svijetu, traže istraživače na udaljenim i osamljenim dijelovima zemaljske kugle, a uspostavili su vezu i s posadom Međunarodne svemirske postaje. Čini se, njima ni nebo nije granica. Upoznajemo radioamatere.

OD ŠKOLSKIH ZADAĆA DO VEČERNJEG LISTA

 

Novinarka Večernjeg lista Lana Kovačević razgovarala je s našim učenicima o ulozi mladih u suvremenom društvu, budućnosti, perspektivi, slobodi i pojedincu, suvremenoj tehnologiji te ostalim aktualnim društvenim pitanjima današnjice. Intervju je iniciran zbog školskih zadaća 1.g i 1.n razreda, koje su prepoznate kao zrele i analitične s obzirom na vrlo mlade potpisnike.
Slične teme ponuđene su u 2.n, 2.f. i 2.m razredu, bilo kroz učestale debate ili pismene uratke.
S novinarkom Lanom Kovačević i fotoreporterom Večernjeg lista Borisom Ščitarom učenici su razgovarali od 13.00 do 14.45 sati u društvenoj prostoriji Škole.
Intervjuirani su: Lorena Vučković, Tin Pepeunik, Filip Rakar, Ivan Marović, Leon Krušlin i Marko Kuljanac iz 1.g, Luka Bjelovuk, Bojan Perić, Luka Novak, Borna Kušlan, Juraj Markulin, Ivan Androšević, Lovro Đuka iz 1.n, Arijan Karlović, Jan Brkić, Leon Valek, Damjan Šinković, Antun Weber iz 2.n, Aron Petar Šprihal iz 2.f te Nikola Malkoč i Roko Žilić iz 2.m.
Susret je organizirala profesorica Žaneta Gerovac.

Prilog o našim učenicima objavljen je u Večernjem listu u subotu 6. svibnja 2017.godine!

%d blogeri kao ovaj: