Statistika

Anketa

Programi obrazovanja - koji bi odabrao/la
 
Portal za učitelje, učenike i roditelje * ucenici.info * Sve o školi
DANI OTVORENIH VRATA!

 
Dojdi osmaš, Zagreb te zove!
Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju pod nazivom "Dojdi osmaš, Zagreb te zove!" koja će se održati u petak, 15. svibnja 2015. na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac) , od 10.00 do 16.00 sati.

Ovom manifestacijom, srednje škole Grada Zagreba predstavit će svoje programe učenicima završnih razreda osnovnih škola i njihovim roditeljima kako bi im pomogle u donošenju odluke o nastavku školovanja.
 
DANI OTVORENIH VRATA!

 

 

 
Odluka o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika

17.3.2015.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izvješćuje javnost da je u Narodnim novinama br.: 26/2015 na poveznici objavljena Odluka o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2015./2016.

Predmetnu Odluku Ministarstvo objavljuje i na svojim mrežnim stranicama, a uz Odluku Ministarstvo objavljuje i Kalendar za školsku godinu 2015./2016.

DOKUMENTI

 
Završena Javna rasprava o Nacrtu prijedloga Pravilnika o elementima i kriterijima za izbor kandidata

18. ožujka 2015. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta obavještava zainteresoranu javnost o završetku javne rasprave o Nacrtu prijedloga Pravilnika o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole. Javna je rasprava bila otvorena za javnost od 12. veljače 2015. do 14. ožujka 2015. godine.


Prikaz članka...

 

 
Copyright © 2005 - 2015. Tehnička škola Ruđera Boškovića