Statistika

Informativni dan o programima strukovnih škola
U organizaciji Eruoguidance centra u ponedjeljak, 25. travnja 2016. godine, u prostorijama Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj održan je Informativni dan o programima u strukovnih škola.

više prikaz Članka ...

Bili smo zapaženi na Info danu o strukovnim programima za karijerne savjetnike HZZ-a, CISOK centara i školske savjetnike u profesionalnom usmjeravanju učenika, gdje smo se predstavili prezentacijom o zanimanju tehničar za računalstvo.


 
Rezultati s DRŽAVNOGA NATJECANJA TEHNIČAR ZA MEHATRONIKU i TEHNIČKA MEHANIKA
 
Rezultati s DRŽAVNOGA NATJECANJA Osnove elektrotehnike i mjerenja u elektrotehnici
 
Rezultati s DRŽAVNOGA NATJECANJA IZ FIZIKE
 
Dojdi osmaš, Zagreb te zove!
 
DANI OTVORENIH VRATA
 
REZULTATI NATJECANJA EUROPA U ŠKOLI 2016.
 
Akcija "Proljeće u Ruđeru"
Autor: Vlatka Njegovan, 25. 4. 2016.

 
Svjetskog dana orijentacije - World Orienteering Day, 11. svibnja 2016.
 
Rezultati s DRŽAVNOG NATJECANJA IZ ENGLESKOG JEZIKA
 
Rezultati s DRŽAVNOGA NATJECANJA IZ MATEMATIKE
 
Odluka o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza ...

Odluka o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju travanj - lipanj 2016. godine

 

13. travnja 2016. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u razdoblju travanj - lipanj 2016. godine nastavlja s programom financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola.


Prikaz članka...

 
Odluka o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izvješćuje javnost da je u Narodnim novinama br.: 31/2016 objavljena Odluka o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2016./2017.

Odluka o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2016./2017. može se preuzeti na poveznici Narodnih novina, broj 31/2016.

Predmetnu Odluku Ministarstvo objavljuje i na svojim mrežnim stranicama, a uz Odluku Ministarstvo objavljuje i Kalendar za školsku godinu 2016./2017.

 

Dokumenti

 
...

Cijeli grad je poludio za snimkom mladih koji su u tramvaju lijepo svirali...a troje od njih su i naši učenici Ivan i Matija Mlinarić 3.N i Mihovil Marić iz 1.o razreda.

Posted by Tehnička škola Ruđera Boškovića, Zagreb on 8. travnja 2016
 
YouthSpark Live i Imagine Cup Karijera u ICT-u

Održani događaji YouthSpark Live i Imagine Cup Karijera u ICT-u pruža mladima svjetlu budućnost • više od 80 učenika...

Posted by Tehnička škola Ruđera Boškovića, Zagreb on 8. travnja 2016
 
Natječaj za srednjoškolce

Stipendije United World Colleges (UWC,www.uwc.hr, www.uwc.org)

 

Natječaj je otvoren do 21. listopada 2016. za generaciju polaznika 2017.-2019.

 

Svake godine u prosjeku na UWC koledže (dvogodišnji program) upućujemo 3-5 polaznika, dok na dvotjedne međunarodne ljetne tečajeve u 2017. namjeravamo uputiti oko 10 hrvatskih polaznika iz svih različitih dijelova Hrvatske.

 

Natječaj za generaciju 2016.-2018. je nedavno zaključen, te će na koledže u kolovozu 2016. biti upućeno 4 učenika, dok će na ljetne tečajeve u raznim zemljama u ljeto 2016. biti upućeno 10ak polaznika iz svih dijelova Hrvatske. Od 1962. do danas na UWC koledže upućeno je preko 120 hrvatskih polaznika, za što su primili stipendija u vrijednosti preko 5,5 mil. eur.

 

 
Obnovljivi izvori energije (OIE)

Cilj Europske unije je da do 2020. godine koristi 20% energije iz obnovljivih izvora. Obnovljivi izvori energije su vjetar, Sunčeva energija, vodna i plimna snaga, te geotermalna energija i biomasa. Viši udio obnovljivih izvora energije u konačnoj potrošnji omogućava smanjenje proizvodnje stakleničkih plinova, ali i manju ovisnost o uvezenoj električnoj energiji. Razvoj industrije s obnovljivim izvorima energije potiče tehnološke inovacije i otvaranje novih radnih mjesta u Europi. U sektoru zgradarstva  na razini EU potiče se uporaba energije iz obnovljivih izvora u novim i obnovljenim zgradama.
 

 

 
Copyright © 2005 - 2016. Tehnička škola Ruđera Boškovića