Statistika

OBAVIJEST
Đurđica Fuštar,prof. - ravnateljica / datum: 25. 5. 2016. 12:15

U četvrtak 26. svibnja 2016. godine je Tijelovo, blagdan Republike Hrvatske.


prikaz Obavijesti ...

 
...
 
13. sjednica Nastavničkog vijeća i Prosudbenog odbora
Ravnateljica: Đurđica Fuštar, prof. / datum: 25. 05. 2016. 11:30

Na temelju članka 80. Statuta donosim Poziv na 13. sjednicu Nastavničkog vijeća i Prosudbenog odbora u srijedu, 1. lipnja  2016. u 13.00 sati u društvenoj prostoriji


prikaz Poziva...

 
KALENDAR POSLOVA
 
11. Festival matematike u Puli
 
Učenici škole Ruđera Boškovića na predavanju o speleologiji
 
MEĐUNARODNO NATJECANJE IZ MATEMATIKE
 
Svijetski dan orijentacijskog sporta


KAKO NASTAJE KARTA ZA ORIJENTACIJU ...
 
Informativni dan o programima strukovnih škola
U organizaciji Eruoguidance centra u ponedjeljak, 25. travnja 2016. godine, u prostorijama Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj održan je Informativni dan o programima u strukovnih škola.

više prikaz Članka ...

Bili smo zapaženi na Info danu o strukovnim programima za karijerne savjetnike HZZ-a, CISOK centara i školske savjetnike u profesionalnom usmjeravanju učenika, gdje smo se predstavili prezentacijom o zanimanju tehničar za računalstvo.


 
Rezultati s DRŽAVNOGA NATJECANJA TEHNIČAR ZA MEHATRONIKU i TEHNIČKA MEHANIKA
 
Rezultati s DRŽAVNOGA NATJECANJA Osnove elektrotehnike i mjerenja u elektrotehnici
 
Rezultati s DRŽAVNOGA NATJECANJA IZ FIZIKE
 
REZULTATI NATJECANJA EUROPA U ŠKOLI 2016.
 
Rezultati s DRŽAVNOG NATJECANJA IZ ENGLESKOG JEZIKA
 
Rezultati s DRŽAVNOGA NATJECANJA IZ MATEMATIKE
 
Odluka o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza ...

Odluka o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju travanj - lipanj 2016. godine

 

13. travnja 2016. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u razdoblju travanj - lipanj 2016. godine nastavlja s programom financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola.


Prikaz članka...

 
Odluka o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izvješćuje javnost da je u Narodnim novinama br.: 31/2016 objavljena Odluka o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2016./2017.

Odluka o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2016./2017. može se preuzeti na poveznici Narodnih novina, broj 31/2016.

Predmetnu Odluku Ministarstvo objavljuje i na svojim mrežnim stranicama, a uz Odluku Ministarstvo objavljuje i Kalendar za školsku godinu 2016./2017.

 

Dokumenti

 
YouthSpark Live i Imagine Cup Karijera u ICT-u
 
Natječaj za srednjoškolce

Stipendije United World Colleges (UWC,www.uwc.hr, www.uwc.org)

 

Natječaj je otvoren do 21. listopada 2016. za generaciju polaznika 2017.-2019.

 

Svake godine u prosjeku na UWC koledže (dvogodišnji program) upućujemo 3-5 polaznika, dok na dvotjedne međunarodne ljetne tečajeve u 2017. namjeravamo uputiti oko 10 hrvatskih polaznika iz svih različitih dijelova Hrvatske.

 

Natječaj za generaciju 2016.-2018. je nedavno zaključen, te će na koledže u kolovozu 2016. biti upućeno 4 učenika, dok će na ljetne tečajeve u raznim zemljama u ljeto 2016. biti upućeno 10ak polaznika iz svih dijelova Hrvatske. Od 1962. do danas na UWC koledže upućeno je preko 120 hrvatskih polaznika, za što su primili stipendija u vrijednosti preko 5,5 mil. eur.

 

 
Obnovljivi izvori energije (OIE)

Cilj Europske unije je da do 2020. godine koristi 20% energije iz obnovljivih izvora. Obnovljivi izvori energije su vjetar, Sunčeva energija, vodna i plimna snaga, te geotermalna energija i biomasa. Viši udio obnovljivih izvora energije u konačnoj potrošnji omogućava smanjenje proizvodnje stakleničkih plinova, ali i manju ovisnost o uvezenoj električnoj energiji. Razvoj industrije s obnovljivim izvorima energije potiče tehnološke inovacije i otvaranje novih radnih mjesta u Europi. U sektoru zgradarstva  na razini EU potiče se uporaba energije iz obnovljivih izvora u novim i obnovljenim zgradama.
 

 

 

SJEDNICE RAZREDNIH VIJEĆA

SVEČANE SJEDNICE RAZREDNIH VIJEĆA 4. RAZREDA

"A" - SMJENA
"B" - SMJENA

DOPUNSKI RAD

4. RAZREDI:

 

"A" SMJENA

"B" SMJENA

Copyright © 2005 - 2016. Tehnička škola Ruđera Boškovića